Mijn Account

Cindy Flameyn verkoopt pannenkoeken om haar droom waar te maken

Cindy Flameyn verkoopt pannenkoeken om haar droom waar te maken

Cindy Flameyn uit Gistel heeft zich gekwalificeerd voor het EK sprint triathlon dat dit jaar op 28 juli plaatsvindt in Kazan, Rusland.

Omdat de Belgische triathlonbond niet tussenkomt in haar deelnamekosten, heeft ze besloten zelf actie te ondernemen om haar droom waar te maken.

Je kunt haar steunen door pannenkoeken te kopen die de kosten zullen dekken. De pannenkoeken kosten 5euro/pak van 500gr (8 pannenkoeken).

"Ik ben Cindy Flameyn, 21 jaar, en wonende in Gistel. Voor het ogenblik ben ik laatstejaarsstudente aan HoWest Brugge.

Vorig jaar in januari ben ik gestart met start2tri bij 12beaufort. Zij hebben me in een half jaar klaargestoomd voor mijn eerste triathlon, die nu ongeveer een jaar geleden plaatsvond. Sindsdien ben ik helemaal verkocht aan de sport.

Toen ik zag dat triatleten zich kunnen kwalificeren voor een EK en WK, kon ik dat niet laten voorbijgaan. Zo ben ik samen met mijn papa op 19 mei helemaal naar het zuiden van het land, naar Libramont, getrokken. Daar werd ik derde bij de beloften en heb ik me gekwalificeerd voor het EK dit jaar, en het EK en WK van volgend jaar",

vertelt Cindy.

Je kan tot 20 juni bestellingen doorgeven om pannenkoeken te kopen. Je kan Cindy vinden op facebook Cindy Flameyn, via instagram cindy.flmn of via e-mail cindy.flameyn@telenet.be.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store