Mijn Account

Moere kwiest op de vooravond van Moere Kermesse werd een daverend succes

"Moere kwiest" op de vooravond van Moere Kermesse werd een daverend succes

Het weekend van Moere Kermesse is vrijdagavond succesvol op gang getrokken met een quiz. Met niet minder dan 29 ploegen zat de feesttent op de parking van het OC in Moere bomvol.

De quiz die o.a. Jonas Coene en Ward Logghe van Jeugdforum Moere hadden opgesteld, bevatte 9 rondes met vragen over algemene kennis. Er waren tegelijkertijd ook 3 tafelrondes en een superlink die in de loop van de avond moest gevonden worden en recht gaf op extra punten.

De quiz duurde tot even na middernacht. Het winnende team werd 'De vrienden van de Jury'. Zij mochten dan ook als eesten hun keuze maken uit de mooie prijzen aangeboden door de lokale sponsors.

De ploeg met de toepasselijke naam 'meer pinten dan punten' kreeg de prijs voor het verbruiken van de meeste zuipkaarten : een magnumfles cava!

Ons team 'MijnGistel.be', versterkt door Hendrik, deed ook mee en behaalde een verdienstelijke 19de plaats. Ja, de quiz lag op een hoog niveau net zoals het consumptiegedrag van de meeste deelnemers en de laatste ronde genaamd ‘chaos’ deed ons de das om.

Het was een fijne en leerrijke avond. We danken Jonas en Ward voor de fantastische organisatie!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store