Mijn Account

Kunstkring ART is't organiseert kunstexpo in CC Oud Stadhuis

UiT : Kunstkring ART is't organiseert kunstexpo in CC Oud Stadhuis

Ook dit jaar gaat er een kunst expo door in CC Oud Stadhuis tijdens Gistelse De Dolle Dagen. De expo is vrij te bezichtigen op zaterdag en zondag van 10u – 19u en op pinkstermaandag van 10u – 18 u.

Er nemen drie Gistelse kunstenaars aan deel:

Freddy Beernaert

Reeds 13 jaar voorzitter van eerst vorige "Kunstkring De Kanneblomme" en herdoopt in "Kunstkring ART is't".

Hij werkt voornamelijk in roestvrijstaal, recuperatie materiaal heeft zijn voorkeur omdat dit inspirerend werkt en bovendien duurzaam is. Constructief opbouwen en zichzelf verrassen met het eindresultaat is voor hem prioritair, met hopelijk bevredigend gevoel.

Freddy was destijds verkozen voor de realisatie van beeld 'De Hoveling' op de Gistelse markt (geplaatst in 2006).

Voor het 20ste bestaan van de toenmalige 'Kunstkring De Kanneblomme' in 2013 realiseerde hij het herinneringswerk geplaatst in het park aan de Heyvaertlaan, samengesteld uit werk van de toenmalige leden en door henzelf bekostigd

Jolien Boucquez

Jolien is naast leerkracht plastische opvoeding een jonge kunstschilder die op zoek is naar zichzelf binnen de kunst. Haar werk is vaak vervaardigd in olieverf of oliepastelkrijt.

De onderwerpen waarrond ze werkt zijn de mens (portret en naakten) alsook de schoonheid van de natuur, het milieu en het klimaat.

Sabine Van Eynde

Sabine vervaardigt unieke creaties in glas. Zij laat zich inspireren door haar omgeving en de natuur. Ze houdt van zeer uiteenlopende vormgevingen en kunststijlen: van abstract, subjectief tot figuratief.

Naast deze Gistelse kunstenaars nemen er ook nog 8 andere kunstenaars aan deel: Jeannine Rosseel, Andy Gobeyn, Christèle Devriendt, Patrick Tahon, Jules Van De Weyer, waaronder 3 gastkunstenaars: Yves Degrieck, Rudy Dewaele en Nicole Knockaert.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store