Mijn Account

Vacature voor diensthoofd voor het sport- en cultureelcentrum Zomerloos

Stad : Vacature voor diensthoofd voor het sport- en cultureelcentrum Zomerloos

Stad Gistel is op zoek naar een communicatieve leidinggevende met affiniteit in de vrijetijdssector, voor het managen van het sport- en cultuurcentrum Zomerloos.

U bent bachelor met minstens drie jaar ervaring als leidinggevende van een administratief team. U bent bereid tot avond en weekendwerk.

U staat in voor de bedrijfsvoering van het sport- en cultuurcentrum Zomerloos en het adviseren van het bestuur voor de beleidsdomeinen sport, toerisme, cultuur en erfgoed, zodat de bezoeker gebruik kan maken van een kwalitatieve infrastructuur en terecht kan aan een kwaliteitsloket Zomerloos.

Stad Gistel biedt uitdagende functies met ruimte voor zelfstandig werken en creativiteit, een werkklimaat waarin collegialiteit centraal staat, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, overname van relevante privé-ervaring, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een wervingsreserve van twee jaar.

U solliciteert, uiterlijk op 2 juni, aan het college van burgemeester en schepenen. Stuur je CV, diploma en uittreksel strafregister naar personeel@gistel.be. Meer info via e-mail of tel. 059 27 02 08.

De volledige vacature kunt u hier bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store