Mijn Account

Moere Kermesse het niet te missen feest in Moere

Moere Kermesse is het niet te missen feest in Moere

Moere Kermesse tijdens het eerste weekend van juni is ondertussen een traditie geworden. Met kermis, kinderanimatie, leuke activiteiten en optredens is dit een niet te missen feest.

Moere Kermesse op vrijdag

Dit jaar wordt er afgeweken van de normale planning. In plaats van het jaarlijkse bal op vrijdagavond wordt er ditmaal een quiz georganiseerd 'Moere Kwiest' in de feesttent op de parking van het OC te Moere. Er zijn momenteel al 23 ploegen ingeschreven. Wij doen alvast ook mee!

Moere Kermesse op zaterdag

Zaterdag 1 juni begint sportief met de loopwedstrijd 'Moere Moves'. Vanaf 15u zijn er kortere afstanden voor de kinderen en vanaf 16u begint de 5km wedstrijd voor alle leeftijden.

Om 20u30 start de avondshow die geopend wordt door de goochelaar Kurt Katana die een succesvolle beurt in Belgium's Got Talent maakte, waar hij 4 volmondige 'ja's' oogstte van de jury én een staande ovatie van het publiek kreeg.

Daarna komt de stevige coverband 'Dust' die een kwalitatieve act heeft opgebouwd met al bijna een kwarteeuw aan podiumervaring.

De band bestaat uit zeven leden die elk stuk voor stuk een liefde voor muziek hebben. Ze spelen een hele diverse set aan rock- en popmuziek covers. (Bekijk een filmpje van de band onder het artikel)

Moere Kermesse op zondag

Op zondag 2 juni begint de dag met een rommelmarkt in het centrum van Moere. Heeft u dan een hongertje? Geen probleem want vanaf 12u is er een BBQ.

Tijdens de dag zal er ook een stapoptreden zijn van de K.F. Orpheonisten. Vanaf 19u kun je in het Molenhof terecht voor een afterparty met Kira Corner en The Rainbows.

The Rainbows is een rock coverband opgericht in 1966. Ze brengen een variatie van rock, pop en blues van de jaren 60', 70' en 80'. Dat wordt swingen dus!

Alle praktische info vind je in onze UiT kalender of door onderaan op het evenement te klikken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store