Mijn Account

Infosessie groeipakket elke eerste donderdag in het Sociaal Huis

Infosessie groeipakket elke eerste donderdag in het Sociaal Huis

Het Sociaal Huis organiseerde, in samenwerking met het Huis van het Kind en met FONS, de Vlaamse uitbetaler van het groeipakket, een informatieavond rond dit thema.

Het Groeipakket is de nieuwe Vlaamse kinderbijslag. Kinderen geboren vanaf 2019 ontvangen een groeipakket met alle nieuwe bedragen. Kinderen geboren voor 2019 behouden in hun groeipakket de bedragen van hun huidige kinderbijslag. Een kind kan daarnaast ook recht hebben op een toeslag uit het groeipakket.

Vanaf 2 mei is er elke eerste donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur een zitdag in het Sociaal Huis, Bruidstaart 1, te Gistel.

Op de foto vlnr: Ludo Claeys van FONS, studenten maatschappelijk werk Evi Casier en Amber Seys, diensthoofd kinderopvang en jeugd Karlien Dasseville, Ann Inghelbrecht van Kind & Gezin, maatschappelijk werkster Sarah Strumane, Johan Vanbelleghem van de Gezinsbond, onthaalmedewerkster Sociaal Huis  Leen Verhoest, jeugdwerker Jonas Casier, schepen van Welzijn Michel Vincke, schepen van Jeugd Ann Bentein en diensthoofd van het Sociaal Huis Chantal Lefevre.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store