Mijn Account

Stadsbestuur zoekt nieuwe collega's

Stadsbestuur zoekt nieuwe collega's

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging dan biedt de stad Gistel een aantal uitdagende functies met ruimte voor zelfstandig werken en creativiteit, een werkklimaat waarin collegialiteit centraal staat en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

"Gedreven door enthousiaste en gewaardeerde medewerkers staat Gistel in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening",

vertelt burgemeester Gauthier Defreyne.

Vacatures

COÖRDINATOR WERKLIEDENPLOEG (m/v, B1-B3, voltijds, contractueel.)

We zoeken een gedreven leidinggevende die gebeten is door planning. U bent: ofwel bachelor in een technische richting, ofwel bachelor met 5 jaar ervaring als leidinggevende van een technisch team, ofwel hebt u het diploma secundair met 10 jaar ervaring als leidinggevende van een technisch team en slaagt u voor de niveau- en capaciteitstest.

U staat in voor het aansturen, plannen en coördineren van de werklieden met het oog op een verzorgd en veilig openbaar domein & infrastructuur. U staat ook in voor de uitwerking van het voorraadbeheer, raamcontracten en prijsvergelijkingen.

DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING (m/v, B1-B3, voltijds, contractueel)

We zoeken een nauwgezette collega met interesse in ruimtelijke ordening. U bent bachelor in een technische richting.

U staat in voor een vlotte administratieve dienstverlening op het vlak van ruimtelijke ordening en planning en voor advisering van het bestuur voor het beleidsdomein Wonen & huisvesting onder leiding van de omgevingsambtenaar.

ARBEIDER GROENDIENST EN CONTAINERPARK (m/v, D1-D3, voltijds, contractueel)

We zoeken een gemotiveerde arbeider met groene vingers en minimale computervaardigheden. U beschikt over een diploma lager secundair onderwijs in een technische richting. U bent bereid tot zaterdagwerk.

U staat in voor de bediening van de klanten van het containerpark en het onderhoud van het openbaar groen.

BIBLIOTHEEKMEDEWERKER (m/v, C1-C3, 19 uur, contractueel)

We zoeken een enthousiaste collega met diploma Initiatie in de bibliotheekkunde, alsook diploma secundair onderwijs, die bereid is tot avond- en zaterdagwerk.

U staat in voor dienstverlening aan de klanten, u verzorgt de uitleenmomenten, staat in voor administratieve ondersteuning en voor promotie van de bibliotheek.

U solliciteert, uiterlijk tegen 19 mei, aan het college van burgemeester en schepenen, Heyvaertlaan 18, 8470 Gistel of aan personeel@gistel.be. U voegt CV, diploma en uittreksel strafregister toe. Meer info via www.gistel.be, personeel@gistel.be of 059 27 02 08.

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'DE ZONNEBLOEM' (m/v – 19 uur, contractueel – vervangingsovereenkomst van minimaal 8 maanden

We zoeken een gemotiveerde begeleider die beschikt over één diploma erkend door Kind & Gezin om als begeleid(st)er in een buitenschoolse kinderopvang te mogen werken.

U staat in voor om zowel voor- als naschools, op woensdagnamiddagen als tijdens de vakantieperiodes op een pedagogisch verantwoorde wijze met kinderen om te gaan en een optimale dienstverlening te verzekeren.

U solliciteert aan OCMW Gistel – Sociaal Huis, Bruidstraat 1, 8470 Gistel of via e-mail naar personeel@gistel.be met de bijhorende documenten: motivatiebrief, curriculum vitae, het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister – model 2.

Bijkomende informatie

Voor meer inlichtingen en diplomavoorwaarden kan u terecht op www.gistel.be; een e-mailbericht sturen naar personeel@gistel.be of telefonisch tijdens de kantooruren bij mevrouw Karlien Dasseville, diensthoofd buitenschoolse kinderopvang tel. 059 80 25 19 en/of mevrouw Greet Muylle, stafmedewerker personeel tel. 059 27 04 52.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store