Mijn Account

Buitenschoolse kinderopvang is op zoek naar een halftijdse begeleider voor bepaalde duur

Stad : Buitenschoolse kinderopvang is op zoek naar een halftijdse begeleider

Buitenschoolse kinderopvang zoekt een gemotiveerde begeleider die beschikt over één diploma erkend door Kind & Gezin om als begeleid(st)er in een buitenschoolse kinderopvang te mogen werken. Het is een vervangingsovereenkomst van minimaal 8 maanden.

U staat in voor om zowel voor- als naschools, op woensdagnamiddagen als tijdens de vakantieperiodes op een pedagogisch verantwoorde wijze met kinderen om te gaan en een optimale dienstverlening te verzekeren.

U solliciteert aan OCMW Gistel – Sociaal Huis, Bruidstraat 1, 8470 Gistel of via e-mail naar personeel@gistel.be met de bijhorende documenten: motivatiebrief, curriculum vitae, het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister – model 2.

Bijkomende informatie

Voor meer inlichtingen en diplomavoorwaarden kan u een e-mailbericht sturen naar personeel@gistel.be of telefonisch tijdens de kantooruren bij mevrouw Karlien Dasseville, diensthoofd buitenschoolse kinderopvang tel. 059 80 25 19 en /of mevrouw Greet Muylle, stafmedewerker personeel tel. 059 27 04 52.

De volledige vacature kunt u hier lezen.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store