Mijn Account

Bart Halewyck is te voet vertrokken naar Santiago de Compostella

Bart Halewyck is te voet vertrokken naar Santiago de Compostella

Tijdens het afscheidsfeest van zijn 12-jarige burgemeesterschap kondigde Bart Halewyck aan dat hij te voet zal stappen naar Santiago de Compostella. Deze week maandag is hij vertrokken vanuit Gistel.

De lange tocht begint bij de Groene 62, een route die hij jarenlang als loopbaantje heeft gebruikt. Met een rugzak van 14 kg die net iets te zwaar is begint hij de grote tocht van 2300 km. Hij hoopt de route te kunnen afleggen in 4 maanden.

"Maandag toch een verstandige beslissing genomen en het mooie platte west Vlaanderen voortijdig verlaten. Gistel plakte nog te veel aan me en ik bleef uiteindelijk in de nabije buurt",

vertelt Bart op zijn blog.

Hij nam de trein naar Leuven waar zijn tocht echt begint. Bart zit momenteel in Jodoigne, Wallonië en wandelt zo verder naar Namen.

Je kunt hier Bart zijn avonturen volgen op zijn blog.

Reacties (3)

  • Caroline Philipsen-Mulsant 29 april 2019 16:22

    Super, Bart! Heel mooie reis! Kan je ons het adres van je blog geven? En als je in de buurt van de Charente bent, geef maar een seintje en kom bij ons om eens te pauzeren. We zullen blij om je te ontvangen voor een drankje, een etentje, een nacht of enkele dagen. Groetjes, Walter & Caroline Philipsen (caroline@sofrench.be)

    • Nanou Ponette 29 april 2019 16:27

      Caroline, de link van Bart zijn blog vind je onderaan het artikel door te klikken op "Je kunt hier Bart zijn avonturen volgen op zijn blog.".

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store