Mijn Account

Snaaskerke krijgt een nieuwe buurtwinkel

Snaaskerke krijgt een nieuwe buurtwinkel

Na dat bekend werd dat eind juni de buurtwinkel 'Mini Market Bart & Gina' definitief de deuren sluit werden de inwoners van Snaaskerke onrustig.

Nu kon je al een geruime tijd de tekst "Hier komt uw nieuwe buurtwinkel" lezen op de ruit van een huis niet veel verder in de straat.

Het koppel Vicky Margory en Michaël Van Poucke die pas in Januari in Snaaskerke komen wonen zijn en een nieuwe uitdaging zoeken hopen hier in april 2020 hun winkel te kunnen openen. Door de vroege bekendmaking willen ze alle inwoners geruststellen dat ze in Snaaskerke zullen kunnen blijven winkelen.

Ze willen hier als franchisenemer een Spar openen. De onderhandelingen met de architect, de aannemers en Groep Colruyt zijn al volop bezig. Er komt een nieuw achterbouw waardoor de totale oppervlakte 300m² wordt met 170m² aan winkelruimte.

Ze gaan zich focussen op een bakkerij met zelfbediening en een versafdeling met aandacht voor een mooi assortiment kazen. Ook willen ze streekproducten betrekken in hun winkel en worden ze partner van Bpost en Lotto.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store