Mijn Account

Up with People komt naar Zomerloos

UiT : Up with People komt naar Zomerloos

Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei komt de internationale cast van 'Up with People' naar Zomerloos.

Sinds het ontstaan van de groep (ondertussen 54 jaar geleden) heeft de groep meer dan 70 landen bezocht.

'Up with People' is het best gekend voor hun muzikale show die de hele familie aanspreekt. Tijdens hun vijf maand durende tournee zullen de 100 studenten uit 20 landen tientallen steden bezoeken in de Verenigde Staten, Europa en Mexico.

Al meer dan een halve eeuw treedt 'Up with People' op en ze speelden voor miljoenen mensen over de hele wereld. De groep kent ook heel veel ex-studenten uit België.

Onze nieuwste productie, Live On Tour, deelt onze visie en hoop op een wereld waarin mensen elkaar meer vertrouwen en vredevoller met elkaar omgaan.

De show bevat popmedleys, internationale dansen en originele UWP nummers, die mensen zullen inspireren om een positieve impact te hebben op hun eigen gemeenschap.",

vertelt Eric Lentz, Senior Vice President van 'Up with People'.

Gastgezinnen

De studenten van 'Up with People' zullen in Gistel verblijven van 6 mei tot 13 mei en in die tijd zullen ze logeren bij gastfamilies. Tijdens hun verblijf in Gistel brengen ze heel veel tijd door in scholen en werken ze mee aan diverse sociale projecten.

Er komt een speciaal voorbereidingsteam naar Gistel, dat op zoek gaat naar de gastfamilies en dat de andere activiteiten organiseert.

Geïnteresseerd om een lid van de cast bij u te laten logeren? U hoeft enkel een plaats om te slapen voorzien, enkele maaltijden en beperkt transport. In de plaats krijgt u twee gratis tickets om de show te gaan bekijken.

Interesse? Contacteer dan Sophiko Tevdoradze via gsm 0487 21 68 81 of via e-mail Tevdoradze@upwithpeople.org of registreer u via https://upwithpeople.org/host-family-form

Zelf meereizen?

De show meemaken is niet de enige manier om betrokken te zijn bij de groep. Lokale jongeren tussen 17 en 29 jaar kunnen zich ook kandidaat stellen om mee te reizen met één van de komende tournees.

Er is een backstagetour voor jongeren tussen 17 en 29 jaar op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 16 uur Zomerloos. Inschrijven is niet nodig!

Wenst u te komen kijken naar de show? Surf dan naar https://upwithpeople.org/gistel voor tickets.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store