Mijn Account

Afbraak torenkraan Heyvaertlaan

Stad : Afbraak torenkraan Heyvaertlaan

De torenkraan op de bouwwerf Heyvaertlaan / Tempelhofstraat wordt binnenkort afgebroken. Om deze werken veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren, worden er een aantal verkeersbeperkende maatregelen opgelegd.

Hierna de opsomming van de belangrijkste maatregelen:

  • In het gedeelte woonerf van de Heyvaertlaan wordt het éénrichtingsverkeer opgeheven. De toegang tot de Heyvaertlaan vanuit de Stationsstraat wordt beperkt tot het plaatselijk verkeer.

  • Op de hoofdbaan van de Heyvaertlaan wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd, tussen het rondpunt en de bushalte van De Lijn. Er is geen verkeer mogelijk in de richting van het rondpunt, uitgezonderd de bussen van De Lijn.

  • Een parkeerverbod geldt voor het weggedeelte tussen de woningen met nummer 15 tot en met 17b.

  • Een aantal aanhangwagens zullen op de hoofdbaan van de Heyvaertlaan staan om de onderdelen van de kraan op te leggen en te kunnen afvoeren.

De werkzaamheden zijn voorzien op maandag 18 maart en zullen aanvangen omstreeks 7 uur. Het einde is voorzien uiterlijk om 17 uur.

Uiteraard moet er rekening worden gehouden met de weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk dat de werkzaamheden iets worden uitgesteld. 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store