Mijn Account

Schoonheidssalon Senses ontvangt “100% suikersalon-award” van Roxy Pro

Schoonheidssalon Senses ontvangt “100% suikersalon-award” van Royx Pro

Schoonheidsinssalon Senses uit Moere ontving op zondag 4 oktober een "100% suikersalon-award" uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Dré Cosmetics.

Dré Cosmetics verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing van het merk ROYX PRO. In 4 jaar tijd heeft Dré Cosmetics mt ROYX PRO de suikerontharing in België echt op de kaart gezet.

"Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor onze producten kiezen en 100% in suikerontharing geloven. Instituten die enkel nog suikerontharing aanbieden en niet meer met hars werken, zetten we dan ook graag extra in de bloemetjes met deze awards."

zegt Hilde Laenen

Het is het derde jaar dat de "SUIKERSALON-AWARDS" uitgereikt worden. Normaal gezien gebeurt de uitreiking altijd in maart maar deze editie hebben we nu moeten verplaatsen naar oktober. De uitreiking gebeurde dan ook volledig coronaproof in het opleidingscentrum van Dré Cosmetics te Westerlo.

Emily van Schoonheidssalon Senses was maar wat fier dat ze op 4 oktober haar award eindelijk in ontvangst kon nemen.

"De reacties van de klanten in het salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen. Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten.

Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid! Tenslotte zijn we ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van Dré Cosmetics krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor ons is het duidelijk: WE DO IT SWEET!"

vertelt Emily

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store