Mijn Account

Subsidie voor de Dolle Dagen + oproep voor verenigingen

Subsidie voor de Dolle Dagen + oproep voor verenigingen

De kogel is door de kerk. Het stadsbestuur besliste om de 'Dolle Dagen' te ondersteunen door een subsidie toe te kennen aan de organisator 'Gistelse Handelaarsbond' voor een bedrag van €3000.

Door deze mooie bijdrage voor de 25ste editie kunnen de organisatoren een extra mooi programma aanbieden.

De Dolle Dagen is één van de grootste evenementen in Gistel en brengt veel mensen naar het centrum.

Tijdens het weekend van 8 en 9 juni kan de bezoeker zich verwachten aan optredens van verschillende coverbands, Vlaamse artiesten waaronder Danny Fabri, Sam Gooris, Coco Junior en als afsluiter op zondag DJ DiMaro.

Stad Gistel voorziet ook straatanimatie en de plaatselijke handelaars zorgen voor diverse acties en kortingen.

In tegenstelling tot vorige jaren is er dit jaar geen programmatie op vrijdagavond. Ook nieuw is dat de drank op de markt wordt aangeboden door de plaatselijke horeca.

Dit jaar is de organisatie in handen van Peter Dumarey (Juwelen Mimy), Carine Dalle (Optiek Carine), Thomas Janssens (Elektro Janssens), Jeroen Lernout (Leonidas) en Geert Cappelle (Café De Kroon).

Oproep

De organisatoren willen graag de socio-culturele verenigingen en sportverenigingen steunen door ze een gratis standplaats aan te bieden op de 'Dolle Dagen'. Op deze manier proberen ze de betrokkenheid van de Gistelse verenigingen te stimuleren. Enige voorwaarde is dat ze geen financiële activiteit uitoefenen tijdens het evenement.

Wil je als vereninging of sportclub graag op de 'Dolle Dagen' aanwezig zijn? Mail naar info@handelaarsbond-gistel.be voor meer informatie!

Reacties (2)

  • Erik Osaer 13 maart 2019 12:46

    Goeie middag, Jammer....deze centen hadden ze beter geïnvesteerd, in de jaarlijkse bijeenkomst na de processie, op de markt en in het park...daar komen de echte Gistelnaars nog ééns...voor een fijne babbel... Dat kan van het niveau van de bezoekers van de dolle dagen...spijtig genoeg NIET gezegd worden....maar toch alvast zonnige dagen voor de Dolle dagen...Gr

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store