Mijn Account

Gistel zet verder in op digitalisering met thuisloket

Gistel zet verder in op digitalisering met thuisloket

Gistel breidt zijn online dienstverlening uit met een thuisloket. Het thuisloket is altijd en overal beschikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Via het thuisloket kun je heel wat akten, attesten of vergunningen online aanvragen. Je kunt er ook allerhande problemen melden, een evenement registreren en subsidies aanvragen. In de loop van 2021 zal ook het aanvragen van feestmateriaal en reserveren van zalen digitaal verlopen.

Denk onder andere aan een attest van woonst of een attest van gezinssamenstelling. Ook voor een 13-tal aktes, van geboorte- tot huwelijksakte, zal het thuisloket je een oplossing bieden. Zelfs uittreksels uit het strafregister kun je aanvragen.

Je doet de aanvraag via onze website en je krijgt het document digitaal in jouw mailbox. Een document aanvragen, kan dus altijd, gewoon van thuis!

Veilig aanmelden

Enkele voorwaarden om het thuisloket te gebruiken:

» Je hebt (of bent in het bezit) van een kaartlezer.
» Je hebt een e-mailadres.
» Je kent de pincode van jouw identiteitskaart of gebruikt de Itsme®app.
» Je doet de aanvraag voor jezelf of voor een gezinslid.

Surf naar www.gistel.be en klik door naar 'thuisloket'. Dit kan op een computer, tablet of smartphone. Eens doorgeklikt, kies je de zaken die je wilt aanvragen.Vervolgens kies je een manier om je veilig aan te melden.

Duidelijke instructies op het scherm loodsen je door de verschillende stappen. Vul de ontbrekende gegevens in en druk op verzenden.

Na de automatische verwerking verschijnt een link naar het document op het scherm. Het document kan meteen worden gedownload en afgedrukt. Ook krijg je een link naar het document in jouw mailbox.

Blijft jouw aanvraag in behandeling staan? Dit betekent dat we jouw aanvraag niet automatisch konden verwerken. Een medewerker zal dit verder behandelen. Je krijgt hiervan al een e-mail met ontvangstbevestiging en referentienummer. Stad Gistel houden je verder op de hoogte via e-mail.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store