Mijn Account

Jubileumeditie Rock Plus geannuleerd

Jubileumeditie Rock Plus geannuleerd

Door de coronapandemie en de daarbij horende maatregelen ziet de seniorenadviesraad van Gistel zich genoodzaakt om het jaarlijkse evenement Rock Plus te annuleren.

In 2020 zou de twintigste editie van Rock Plus het hoogtepunt worden van het jaar voor de Gistelse seniorenadviesraad. Er werden dan ook heel wat inspanningen geleverd om een programma op jubileumniveau aan te bieden.

Dat kon ook niet anders met optredens van Laura Lynn, Luc Steeno, Bert Verhaeghe en Willy Sommers, alles bijeen gepraat door presentator Paul Bruna. Bovendien werd er een heuse dansgroep geëngageerd om de namiddag extra op te fleuren.

"Het beperkt toelaten van publiek was een eerste struikelblok. Bovendien hebben we hier te maken met een overwegend ouder en dus risicopubliek. Ook de vele vrijwilligers behoren tot deze bevolkingsgroep en we kunnen geen onnodige risico’s nemen op besmetting. We willen Rock Plus in de meest comfortabele en veilige omstandigheden aan ons trouwe publiek aanbieden en liefst aan zoveel mogelijk fans",

vertelt schepen Michel Vincke.

De seniorenadviesraad doet er momenteel alles aan om het mooie programma te behouden en te organiseren op donderdag 18 november 2021.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store