Mijn Account

Samana laat een wensboom bloeien

Samana laat een wensboom bloeien

Vanuit Samana West-Vlaanderen willen ze zoveel mogelijk mensen met een chronische ziekte, mantelzorgers, vrijwilligers, mensen die eenzaam zijn of nood hebben aan een schouderklopje… bemoedigen door WENSBOMEN te realiseren.

Samana Snaaskerke kreeg toestemming van de gemeente Gistel om zo'n wensboom te maken in de buurt. Zij hebben woensdag 2 september de bomen aan het chirolokaal, Dorpsstraat 38c omgetoverd.

"Wij vragen aan mensen, verenigingen van Snaaskerke om een boodschap van hoop, een wens of een bemoediging voor mantelzorgers en mensen met een chronische ziekte en/of zorgnood neer te schrijven.

Op deze manier druk je je waardering en sympathie uit voor de zovele mensen die dagelijks de zorg opnemen voor iemand anders en ook voor mensen die extra zorg nodig hebben om krachtig en weerbaar in het leven te staan.

Wij zijn ervan overtuigd dat jullie, creatievelingen, ideeën hebben om deze bomen te laten groeien en bloeien. De actie loopt van begin september tot eind oktober 2020."

vertelt Samana Snaaskerke

Extra aandacht op 11 oktober 2020, de Dag van de chronische zieke mensen, een dag waarop er extra aandacht gevraagd wordt voor iedereen met een zorgnood of chronische ziekte.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store