Mijn Account

Te kleine huisvuilzakken (30 liter) kunnen omgeruild worden

Te kleine huisvuilzakken (30 liter) kunnen omgeruild worden

Schepen Wim Aernoudt (N-VA) besliste om de meest recent geleverde, te kleine huisvuilzakken van 30 liter uit de handel te nemen.

De huisvuilzakken (30 liter en 60 liter) zijn bij de laatste levering aan een andere leverancier toegewezen. De technische gegevens in het bestek waren dezelfde als bij vorige bestellingen. Bij levering werden de zakken nagezien en goed bevonden.

De nieuwe zakken zijn in vergelijking met eerdere leveringen wat gladder en flexibeler, maar daarom niet minder sterk. Pas na verkoop werd door enkele burgers opgemerkt dat de kleine huisvuilzak (30 liter) 8 cm korter is.

Bij testen in het containerpark is proefondervindelijk vastgesteld dat er geen 30 liter in de zak kan. Daarom is er beslist om onmiddellijk contact op te nemen met de leverancier.

Schepen Wim Aernoudt:

"Als je recent te kleine huisvuilzakken van het nieuwe type aangekocht hebt, dan kun je die komen omruilen op de volgende plaatsen (zie infra). Je kunt zowel volle als onvolledige rollen omruilen. De te kleine huisvuilzakken van het nieuwe type herken je aan het nieuwe logo en het iets lichtere kleur dan de oudere types."

In alle verkooppunten zijn deze huisvuilzakken al vervangen door zakken met de juiste afmetingen. Gistelnaars die nog van die te kleine zakken hebben, kunnen deze vanaf maandag omruilen op de verkooppunten van stad Gistel (AC, Zomerloos en containerpark).

Reacties (1)

  • Vangheluwe Sabine
    Vangheluwe Sabine 28 augustus 2020 20:19

    Heel tof .dat jullie dit bekeken hebben want vorige kleine vuilniszakken kon ik een hele week huisafval in opbergen.als ik alleen ben .nu amber 4 dagen ....goed gedaan .

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store