Mijn Account

Studenten kunnen in augustus opnieuw blokken in vrijetijdscentrum Zomerloos

Studenten kunnen in augustus opnieuw blokken in vrijetijdscentrum Zomerloos

Tijdens de maand augustus richt stad Gistel opnieuw een ruimte in vrijetijdscentrum Zomerloos in als studieplek. Met het warme weer in het vooruitzicht zijn herexamens zeker een uitdaging.

Veel studenten hebben nood aan een rustige, koele omgeving en bondgenoten tijdens het studeren. Het stadsbestuur komt hier graag aan tegemoet.

"De Gistelse studenten hadden in juni al de kans om te studeren in vrijetijdscentrum Zomerloos. Het is jammer voor de studenten die herexamens hebben, maar fijn dat ze de kans hebben om in stilte te studeren,"

aldus Ann Bentein, schepen van jeugd.

De studenten kunnen blokken van 8 tot 12 uur en van 13.30 tot 20 uur tijdens de week. Op zaterdag van 8 tot 12 uur en van 13.30 tot 18 uur en op zondag van 8 tot 12 uur.

Ze hoeven niet op voorhand te reserveren maar moeten zich wel altijd aan- en afmelden. Dit is belangrijk in het kader van de contact tracing en het beperkt aantal plaatsen.

De veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus worden in acht genomen. Tafels worden op veilige afstand van elkaar geplaatst.

De tafels, stoelen en sanitair worden dagelijks meermaals ontsmet. Ook wordt er gevraagd om eigen eten, drinken en verlengkabel mee te brengen.

De studenten kunnen gebruik maken van de koelkast in het lokaal. Gratis wifi is aanwezig.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store