Mijn Account

Zomer in Gistel met de nieuwe toeristische folder

Zomer in Gistel met de nieuwe toeristische folder

Deze zomer wordt voor heel wat Vlamingen een staycation. De voorbije maanden hebben heel wat fietsers en wandelaars door de coronamaatregelen hun eigen dorp/gemeente en omgeving al beter leren kennen.

Nu kun je onze stad nog beter leren kennen via de gloednieuwe toeristische brochure, een extra recreatief aanbod en het project 'Ik zomer West-Vlaams'.

Gloednieuwe toeristische brochure

De brochure geeft in een oogwenk inspiratie om onze stad te ontdekken. Binnenkort is de brochure op te halen in de verschillende stadsdiensten, horecazaken en toeristische infopunten.

Je kunt ze ook raadplegen op de website: https://www.gistel.be/Publicaties/categorie/5/infofolders. Er wordt ook werk gemaakt van meer achtergrondinformatie, wandelingen en fietstochten. Regelmatig zullen nieuwe thema-uitstappen voorgesteld worden.

Stad Gistel wil zowel de Gistelnaar als de bezoeker de hele zomer prikkelen met een aantal tips om op pad te gaan.

Ik zomer West-Vlaams

Ook provincie West-Vlaanderen wil iedereen aanzetten om de zomer te beleven in eigen streek. De opzet van de campagne is om een belevingsvolle zomer aan te bieden aan iedereen, zowel inwoners van onze provincie als bezoekers.

Er wordt speciale aandacht besteed aan kindvriendelijke en toegankelijke (voordelige) activiteiten. De plannen van Stad Gistel passen perfect in dit plaatje.

Het aanbod dat Stad Gistel al voorzien had, wordt uitgebreid met een aantal nieuwe activiteiten. De activiteiten worden over de vier deelgemeenten gespreid.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store