Mijn Account

Nieuwe start voor lokaal dienstencentrum de Zonnewijzer

Nieuwe start voor lokaal dienstencentrum de Zonnewijzer

Vanaf maandag 29 juni heropent het restaurant van lokaal dienstencentrum de Zonnewijzer zijn deuren, gevolgd door de cafetaria op maandag 6 juli. Dan kan iedereen er elke werkdag terecht van 12 tot 17 uur om een maaltijd/drankje te nuttigen en/of de krant te lezen.

Onze deuren staan eindelijk terug open voor een gezellige (na)middag met mensen die je lang niet meer zag. En op ons ruim terras is het lekker genieten van het zonnetje.

In feite gingen op 25 mei onze deuren alweer open maar enkel voor 1-op-1 dienstverlening. Zo kon iedereen bij ons terecht voor de pedicure en de LEIF-zitdagen. Dit wordt nu uitgebreid.

De heropstart van onze dienstverlening en activiteiten kan uiteraard enkel met de nodige voorzorgmaatregelen. Stad Gistel rekent op jullie begrip en vraagt de bezoekers om de richtlijnen ook strikt na te leven.

Enkel zo maken we van het lokaal dienstencentrum een veilige omgeving waar we elkaar opnieuw mogen ontmoeten.

Coronavirus

Op donderdag 12 maart sloot het lokaal dienstencentrum verplicht de deuren om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Al bijna drie maanden konden we niemand ontvangen in ons anders zo bruisend lokaal dienstencentrum.

Om de klanten tijdens deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen, belden we ze op, konden ze blijven beroep doen op de minder mobielen centrale en konden ze aan ons onthaal terecht voor alle vragen in verband met maaltijden aan huis, boodschappen … Kortom, we bleven persoonlijke dienstverlening aan huis en op afstand aanbieden.

Alle informatie kan je bij ons in het dienstencentrum opvragen: 059 27 06 60 elke werkdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur, Bruidstraat 9 in Gistel of via mail zonnewijzer@gistel.be.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store