Mijn Account

'Kom uit uw kot’-Gistelbonnen klaar voor verdeling

'Kom uit uw kot’-Gistelbonnen klaar voor verdeling

De bedeling van de 'Kom uit uw kot'-Gistelbonnen gaat volgende week maandag 22 juni van start. De inwoners van Gistel kunnen op verschillende momenten de bonnen komen halen in hun ontmoetingscentrum (deelgemeenten) of in de Zomerloos (Gistel).

Het bestuur wenst de lokale economie te steunen door middel van vijf Gistelbonnen ter waarde van € 10 die bij de getroffen Gistelse handelszaken gebruikt kunnen worden. De bonnen zullen zes maanden geldig zijn. Het stadsbestuur en de ambtenaren stelden alles in het werk om de bonnen op zeer korte termijn klaar te krijgen.

Deze bonnen kun je gebruiken bij onze lokale handelaars en marktkramers die recht hebben op een corona-hinderpremie of een corona-compensatiepremie. De voorlopige lijst met de deelnemende zaken kun je terugvinden op www.gistel.be. Deze lijst wordt steeds geüpdatet.

Via het e-loket kunnen handelaars zich registreren. Je herkent de deelnemende handelaars ook aan de raamstickers en het gebruik van de afbeelding in bijlage op hun social media. Hieronder een overzicht van de praktische afspraken.

Waar en wanneer?

» Je haalt de bonnen op in de deelgemeente waar je woont. (Woon je bijvoorbeeld in Snaaskerke, ga dan op de afgesproken afhaalmomenten (die je hieronder kunt terugvinden) naar het OC Snaaskerke.)
» Er zijn twee ophaalmomenten per deelgemeente.
» Lukt het voor jouw gezin niet om op één van deze momenten aanwezig te zijn? Bezorg dan jouw ID-kaart aan een vriend, buur of familie die jouw bonnen afhaalt.
» Vind je voor onderstaande data geen oplossing om jouw bonnen af te halen? Bel dan naar het nummer 059 27 02 00 om een afspraak te maken. Je hebt hiervoor de tijd tot 10 juli, daarna worden de bonnen vernietigd.

De afhaalmomenten:

» Zevekote: maandag 22 juni van 17u tot 20u in het lokale ontmoetingscentrum
» Snaaskerke: dinsdag 23 juni van 17u tot 20u in het lokale ontmoetingscentrum
» Gistel: woensdag 24 en donderdag 25 juni van 17u tot 21u in zaal Zomerloos
» Moere: vrijdag 26 juni van 17u tot 20u in het lokale ontmoetingscentrum
» Op zaterdag 27 op elke locatie tussen 9u en 12 uur

Belangrijk om weten:

» Kom als gezinshoofd de bon alleen ophalen, breng je gezin of kinderen dus niet mee. Kom je als partner, kind, familie of vriend de bonnen ophalen? Zorg er dan voor dat je de originele ID-kaart van het gezinshoofd meehebt, anders kun je deze bonnen niet krijgen. Enkel op vertoon van de ID-kaart van het gezinshoofd kun je de bonnen in ontvangst nemen!
» Ben je niet zeker wie gezinshoofd is? Breng dan alle ID-kaarten mee.
» Om het veilig te houden, vragen we om zelf een balpen mee te brengen.
» Ga op de juiste plaats om je bonnen. Op een andere plaats zullen deze niet beschikbaar zijn (bv. bonnen voor inwoners van Zevekote zullen niet beschikbaar zijn in Zomerloos).
» Om parkeerproblemen te vermijden, kom je best met de fiets.
» Het dragen van een mondmasker wordt sterk aangeraden.
» Onduidelijkheid over waar je de bonnen voor jouw straat moet ophalen? Neem dan een kijkje op www.gistel.be, daar staat per straat waar je de bonnen kunt afhalen.

!! Bent u als zelfstandige op zoek naar een betaalbare en professionele website? De Gistelbon kan ook gebruikt worden bij Web Wolves. Bezoek de website www.webwolves.be voor alle informatie. Nu tijdelijk bij het gebruik van de Gistelbon GRATIS 1 jaar onderhoud t.w.v. 180 euro!

Reacties (1)

  • ik
    ik26 juni 2020 10:39

    was ongelooflijk, sociaal distance was weg. hadden ze beter alles netjes in de brievenbus gestopt? vind dit echt de spuigaten uitlopen,iedereen zo maar samenhokken voor iets dat we volgend jaar zo zullen voelen in allerhande belastingen!!!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store