Mijn Account

Stad Gistel dankt zijn vrijwilligers

Stad Gistel dankt zijn vrijwilligers

Stad Gistel nodigt alle vrijwilligers op vrijdagavond 8 maart uit op een groot vrijwilligersfeest in zaal Zomerloos om hen te bedanken voor hun inzet.

Gistel trakteert hen van 19 tot 23 uur op een hapje en een drankje en een optreden van de groep "Ver A Luz"  (zie foto hierboven) met zangeres Daniëlle Lapeire uit Moere en gitarist/zanger Johan Maekelberg (vader van Jasper Maekelberg van Faces On TV).

Meer dan 200 mensen zetten zich vrijwillig in voor de stad en het OCMW. Er zijn zoveel verschillende taken waarvoor mensen zich dag in dag uit vrijwillig engageren: voor de bibliotheek, de verschillende adviesraden, cultuur, milieu en natuur, bezoekers- en ontmoetingscentra, het lokaal dienstencentrum, bedelen van voedselpakketten, de minder mobielen centrale,…

"We beseffen dat die inzet niet vanzelfsprekend is. Het vraagt immers engagement, verantwoordelijkheidszin en vooral veel flexibiliteit. Vrijwilligers bieden zeker een meerwaarde in de realisatie van onze opdracht tegenover de inwoners van onze stad.

Ook het vrijwilligerswerk zelf is voor de vrijwilligers belangrijk. Het geeft hen niet alleen veel voldoening, maar ook een grotere zelfwaardering en toenemend zelfvertrouwen. Het is een wisselwerking die verder reikt dan de (vrijwilligers)taak op zich.",

vertelt Stad Gistel

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store