Mijn Account

Volgende week is het filmweek in Gistel

Volgende week is het filmweek in Gistel

In de krokusvakantie kunnen we met z'n allen naar de film. Er worden maar liefst 3 films getoond en er is kijkplezier voor zowel kinderen, jongeren als ouderen.

Hotel Transylvania 3

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met de favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.

De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Wanneer: dinsdag 5 maart vanaf 14u30
Prijs: 2 euro
Waar: CC Zomerloos

Niet Schieten

Niet Schieten is een Vlaamse dramatische speelfilm uit 2018, geregisseerd door Stijn Coninx. Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter.

De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden… Het wordt een lange en bij momenten hallucinante strijd.

Wanneer: dinsdag 5 maart vanaf 19u30
Prijs: 2 euro
Waar: CC Zomerloos

De Jonge Marx

Film geregisseerd door Raoul Peck. Midden 19de eeuw: In Duitsland staat de sterk onderdrukte intellectuele oppositie op doorbreken. In Frankrijk en Engeland komen arbeiders opnieuw op straat. Op 26-jarige leeftijd leeft Karl Marx met zijn vrouw Jenny in ballingschap.

In 1844 ontmoet hij in Parijs Friedrich Engels, zoon van een fabriekseigenaar. Deze 3 jongeren zijn intelligent, stoutmoedig en roekeloos. Een ontroerende en bijwijlen ook grappige film.

Wanneer: donderdag 8 maart vanaf 20u00
Prijs: 2 euro
Waar: OC Oud Stadhuis

Hou onze UiT agenda in het oog voor meer evenementen en veel kijkplezier!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store