Mijn Account

 Snoeiwerken centrum Gistel

Stad : Snoeiwerken centrum Gistel

Vanaf 5 februari zullen onze diensten een aantal beperkte werken uitvoeren in het centrum van Gistel. Alle hoogstammen worden er gesnoeid.

Om deze werken veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren, worden er een aantal verkeersbeperkende maatregelen opgelegd. Hierna een opsomming van de belangrijkste maatregelen:

  • Snoeiwerken in de Stationsstraat, tussen Heyvaertlaan en Callaertswalledreef: gedurende deze werken is er éénrichtingsverkeer in dit weggedeelte, afhankelijk van de zijde waar gewerkt wordt. Het verkeer vanuit de Callaertswalledreef in de richting van de Nieuwpoortsesteenweg wordt omgeleid via de Stationsstraat richting Markt en/of De Donckerstraat.

  • Snoeiwerken in de Stationsstraat, tussen Callaertswalledreef en Markt: verkeersverbod in de Stationsstraat, vanaf de Callaertswalledreef tot aan de Hallestraat. Het verkeer wordt op het kruispunt Stationsstraat / Callaertswalledreef omgeleid via de Callaertswalledreef, Zevekoteheirweg en Stampaerthoekweg.

  • Snoeiwerken in de De Donckerstraat: verkeersverbod in deze straat. Verkeersomleiding via de Stationsstraat.

  • Snoeiwerken aan de andere hoogstammen in de Sint-Jansgasthuisstraat, Markt en Hoogstraat: hiervoor zijn beperkte plaatselijke maatregelen nodig, zoals het instellen van parkeerverbod en het kortstondig stilleggen van het verkeer.

De werkzaamheden zelf vatten we telkens aan na 9 uur en de verkeersdoorstroming wordt terug gegarandeerd vanaf 16 uur.

De totale duur van deze werken schatten we op maximaal drie werkdagen.

Uiteraard moeten we rekening houden met de weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk dat de werkzaamheden wat later zullen plaatsvinden.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store