Mijn Account

Gistelse roots in de nieuwste Damiaanactie

Gistelse roots in de nieuwste Damiaanactie

Wendy en Domien, respectievelijk broer en zus van Marijn Huyghe, zaakvoerder van zaken- en verzekeringskantoor Huyghe te Gistel, zijn het creatieve brein achter de nieuwste Damiaanactie televisiespot. Zus Wendy was verantwoordelijk voor de productie van de film en broer Domien nam de regie voor zijn rekening. Beiden dus uit Gistel afkomstig en met dit project bijlange niet aan hun proefstuk toe.

Creatieve duizendpoot Wendy is tevens freelance journaliste voor o.a. De Morgen en communicatie consultant voor o.a. Handicap International.

Domien is een talentvolle scenarist en regisseur, in het buitenland beter bekend als Damien Huges. Recent nog was op Canvas het pareltje "Maverick" van hem te zien met Hilde de Baerdemaeker in een hoofdrol.

Damiaanactie is een Belgische NGO. Wereldwijd strijden ze tegen armoedeziektes zoals lepra, berglepra en tbc. Daarbij helpen ze de meest kwetsbare groepen. Hun doelgerichte aanpak kan alleen slagen dankzij de vele lokale medewerkers in de projectlanden. Dankzij duizenden vrijwilligers en donateurs in België. En dankzij een werking die op elk moment de patiënt centraal stelt.

Meer informatie vind je op www.damiaanactie.be.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store