Mijn Account

De Warmste Website van Gistel

mijngistel.be : De Warmste Website van Gistel

Het is zover, MijnGistel.be staat online! Na anderhalf jaar intense voorbereidingen, lange uren en veel opzoekingswerk zijn we er geraakt, nou ja, op de kinderziektes na.
De fundamenten voor het sociaal netwerk zijn gelegd. Met jullie actieve deelname kunnen we de community MijnGistel.be verder uitbouwen.

Op de website kun je als bezoeker alles terugvinden over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote. We beschikken over een complete zelfstandigengids, regionale actualiteit, een overzicht van alle verenigingen en sportclubs, stadsinformatie, noodmeldingen, de UiT kalender, ...
Als bezoeker kun je tevens genieten van de acties die gestuurd worden door de lokale zelfstandigen en op de hoogte blijven van hun meldingen.

Na registratie treed je pas echt toe tot de community. Vanaf dan kun je reacties plaatsen, vertoeven in het clubhuis (met o.a. tweedehands, koken en kokkerellen, humor), communiceren met medeburgers, enz...
Iedereen is welkom. Het gebruik van de website is volledig gratis.

De Warmste Website van Gistel

Gekoppeld aan deze lancering doet MijnGistel mee aan de warmste week. In de maand december wordt MijnGistel.be de "Warmste Website van Gistel".
Per registratie in de maand december doneert MijnGistel 1 euro aan AKABE 't Rakkersnest als goed doel.

AKABE 't Rakkersnest is een scoutsgroep in Gistel voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Zij maken deel uit van Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Tweewekelijks bieden zij activiteiten op maat. Daarnaast organiseren ze elke zomer een kamp en trekken ze één keer per jaar op weekend.

Contact

Vanaf 10 december kun je bij ons terecht in ons kantoor in de Tempelhofstraat 22 te Gistel voor technische ondersteuning en/of met vragen.
Je kan ons ook altijd bereiken via info@mijngistel.be

Wil je ons beter leren kennen? Klik hier!

 

MijnGistel.be wordt ondersteund door de lokale zelfstandigen die van onze diensten gebruik maken (MijnGistel.be partnership).
Bij deze gelegenheid bedanken we de zelfstandigen die reeds partners zijn van deze community.

Reacties (4)

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store