Mijn Account

The Attic Brigade overhandigd een mooi bedrag aan het woonproject De Bezaan

The Attic Brigade overhandigt een mooi bedrag aan het woonproject De Bezaan

The Attic Brigade verwijst een zolder bij één van die vrienden. Ze hebben die knus ingericht met o.a. een biljart. Ze houden daar met de vier mannen "ernstige" vergaderingen. In het voorjaar beslisten ze om verschillende porto’s te maken. Het resultaat bleek een succes te zijn. Ze wilden daar iets mee doen en hebben toen beslist om in te schrijven om deel te nemen aan de kerstmarkt.

Vier Gistelnaars (Geert Castelein, Patrick Zwartebroeckx , Jürgen Maene en Marc Parrein), die zich verenigd hebben in "The Attic Brigade" overhandigden op de nieuwjaarsreceptie van de vzw Ithaka een cheque ten bedrage van 817 euro voor het inclusief woonproject De Bezaan in Gistel.

Op de kerstmarkt 'Gistelen in een gezellige kerstsfeer' in zaal Zomerloos verkochten ze ter gelegenheid van de warmste week zelfgemaakte porto ten voordele van het project.

Op de foto vlnr: Luc Ghyselbrecht (grote bezieler van de Bezaan), bewoner van de Bezaan Thijs Backaert, Geert Castelein, bewoner Katrien Vanloocke, Patrick Zwartebroeckx, bewoner Jan Billiet, Jürgen Maene, coördinator van de vzw Ithaka Liesbet Billiet, Marc Parrein, leden raad van bestuur de Bezaan Erik Billiet en Luc Dewilde, residente van de Bezaan Sil Decraene

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht gevonden. Wees de eerste!

Plaats een reactie

Succes! Je reactie is geplaatst. Bedankt!

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer opnieuw!

Antwoorden op

De nieuwe city app voor alle Gistelse inwoners!

Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier info raadplegen over Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

Google Play Store App Store